Közel harmincezer forinttal emelték az orvosok éves kamarai tagdíját

Nőtt az orvosok kötelező kamarai tagdíja. Évente 27600 forinttal többet kell fizetni, éspedig azért, hogy ezzel nőjön az érdekvédelem színvonala. A megsarcoltak berzenkednek, s szúrja a szemüket Éger István kamarai elnök egymillió forintot meghaladó "törvényes" fizetése.

A lényeg, hogy januártól 1700 forintról 2300 forintra emelkedett a havi tagdíj, ami évente 27600 forintos kötelezettséget jelent az orvosoknak. A kamarai tagság 2011 óta ismét kötelező. A tagdíjakból 600–800 millió forint folyik be a MOK-hoz.

(http://nol.hu/belfold/eger_istvan_millios_fizetese)

A cím szerint közel harmincezer, a líd szerint 27600 forinttal emelték az orvosok éves kamarai tagdíját. A cikkből azután kiderül, hogy a tagdíj évi 27600 forintra nő. Az se kevés, de a különbség nagyságrendi.

Tisztelt nol szerkesztőség, nem kéne mégis felvenni egy korrektort?

A bejegyzés trackback címe:

https://languageguard.blog.hu/api/trackback/id/tr585057869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása